SHOWbuzz

vojvotkinja od Cambridgea

Kate progovorila o poziranju nekoliko sati nakon poroda: Bilo je užasno

18/02/2020

Bila sam odlučna u namjeri da odem kući jer me bolnica podsjećala na strašne jutarnje mučnine zbog kojih sam bila hospitalizirana

Većina žena nakon porođaja se oporavlja danima, ali vojvotkinja od Cambridgea samo nekoliko sati nakon što je na svijet donijela svoje prvo dijete, princa Georgea, spremno je pozirala fotografima na stepenicama bolnice Lindo Wing u kojoj je rodila.

Sa širokim osmjehom na licu, elegantno odjevena, našminkana i s frizurom stajala je kraj supruga, princa Williama, s bebom u naručju. Mnogi su je kritikovali jer smatraju da je time promovisala nerealne standarde ljepote, a brojne žene su se zapitale kako je to uspjela.

Sada je konačno progovorila o toj temi i priznala da to nije bilo nimalo jednostavno.

“Da, to je pomalo užasavajuće, neću lagati”, izjavila je u podcastu ‘Happy Mum, Happy Baby’.

Dodala je da joj je sve to pomalo u magli.

“Bila sam u bolnici preko noći, sjećam se da je bio jedan od najtoplijih dana i preko noći su udarale munje pa se nisam baš naspavala, ali George jeste, što je odlično. Bila sam odlučna u namjeri da odem kući jer me bolnica podsjećala na strašne jutarnje mučnine zbog kojih sam bila hospitalizirana”, pojasnila je Kate koja je patila od trudničke hiperemeze što je dijagnoza uzrokovana intenzivnim jutarnjim mučninama.

Zato je očajnički željela što prije doći kući, ali i pokazati sina svijetu.

“Svi su bili toliko blagonakloni prema meni i Williamu pa sam bila svjesna da su uzbuđeni i s nestrpljenjem čekaju vidjeti bebu. Bilo mi je važno podijeliti sreću s ljudima koji su nam bili podrška. Doista je to bio vrtlog emocija”, istaknula je vojvotkinja od Cambridgea.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.