Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Glumac je bolestan

Kćerka Brucea Willisa ubrzala planove za vjenčanje kako bi je on mogao pratiti do oltara

talula (1)

Tallulah je jedna od tri kćeri koje je Bruce dobio u braku s Demi Moore. S njima je oduvijek veoma blizak, kao i s bivšom suprugom

Američki tabloidi pišu da je kći Brucea Willisa Tallulah odlučila ubrzati planove za svoje vjenčanje kako bi mu mogao prisustvovati i glumac koji je nedavno završio karijeru zbog bolesti.

Tallulah se udaje za 33-godišnjeg režisera Dillona Bussa. Par je najprije htio odgoditi vjenčanje, no izvori tvrde da se Tallulah ipak predomislila i odlučila planove ubrzati da bi je upravo tata Bruce mogao odvesti do oltara.

“Najvažnije im je da on bude prisutan, ali i da bude dovoljno zdrav da je otprati do oltara”, rekao je izvor za američke medije.

Tallulah je jedna od tri kćeri koje je Bruce dobio u braku s Demi Moore. S njima je oduvijek veoma blizak, kao i s bivšom suprugom.

Krajem marta objavljeno je da se Willis povlači iz glume zbog dijagnosticirane afazije.

“Bruceovim fanovima željeli smo kao obitelj reći da naš voljeni Bruce ima zdravstvenih problema, nedavno mu je dijagnosticirana afazija, što utječe na njegove kognitivne sposobnosti. Kao rezultat toga, Bruce se udaljava od karijere koja mu je toliko značila”, objavljeno je u poruci članova glumčeve porodice.