Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Kćerka Donalda Trumpa na meti kritika zbog bezobzirne fotografije (FOTO)

ivanka
Ivanka Trump sa sinom

Ivanka Trump, kćerka predsjednika Sjedinjenih Američkih Država Donalda Trumpa, oštro je kritikovana na društvenim mrežama jer je objavila sliku kako grli svog sina u trenutku kad je Trumpova administracija donijela odluku da razdvoji djecu od roditelja koji ilegalno pokušaju preći granicu, piše Mirror.

“Nije li najbolji osjećaj stisnuti se uz svoju djecu, tačno znajući gdje su – sigurni u tvojim rukama? To je najbolji osjećaj. Zar ne, Ivanka?”, komentirao je ironično komičar Patton Oswalt.

“Ti si majka. Zamisli da ti neko u uniformi odvede dijete i da ga nikad više ne vidiš. To se događa zahvaljujući tvom ocu. Učini nešto”, “Ovo je toliko bezobzirno, pogotovo zato što djecu uzimaju roditeljima zbog barbarske politike koju podržava Ivanka Trump”, bili su samo neki od ljutitih komentara.

Bijela kuća na udaru je kritika nakon što se pojavio podatak da se uopće ne zna gdje je završilo 1.500 imigrantske djece.

Ranije ovog mjeseca tužilac Jeff Sessions poručio je imigrantima da “ne dovode djecu ilegalnu u zemlju ako ne žele da ih razdvajaju od njih”.