Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

viđeni na krstarenju

Kendall Jenner ima novog dečka, opet je košarkaš u pitanju

kendall grcka3 (1)

Mlada milionerka snimljena je ovih dana u Grčkoj na ljetovanju, na plaži Mykonos, kako uživa u društvu prijatelja

Kendall Jenner (23), polusestra slavnih sestara Kardashian, svoj je ljubavni život vješto skrivala sve do NBA košarkaša Bena Simmonsa (23) s kojim je priznala vezu, iako nikada nije o njoj govorila.

Par je prekinuo u maju ove godine, no čini se kako je zanosna brineta našla novog košarkaša – igrača Lakersa Kylea Kuzmu (23).

Par je viđen na romantičnom krstarenju za Dan nezavisnosti, a Kendall je dan kasnije viđena na jednoj zabavi u Malibuu, na kojoj je bio i njen bivši s kojim nije htjela razgovarati, prenosi Daily Mail.

Mlada milionerka snimljena je ovih dana u Grčkoj na ljetovanju, na plaži Mykonos, kako uživa u društvu prijatelja.

Među mladćima i djevojkama s kojima se dobro zabavljala nije bilo NBA zvijezde.

Godinama su kružile glasine kako Kendall zapravo skriva seksualnu orijentaciju te kako ni ne voli muškarce, no manekenka se svaki put samo dobro nasmijala.

Čini se kako Kendall najviše voli košarkaše, baš poput njenih sestara, koje su itekako unovčile svoje sretne i nesretne ljubavne odnose s raznim muškarcima tokom godina.

Tako je bivši je suprug Kim Kardashian (38) košarkaš Kris Humphries (34), no kad je riječ o ljubovanju s NBA zvijezdama, u porodici svakako prednjači Khloe Kardashian (35) kojoj su gotovo svi bivši bili s košarkaškog terena.

Nažalost, svi su ju dosad varali, pa su mnogi obožavatelji komentirali kako se nadaju da će se sljedeći baviti nekom drugom profesijom jer očito s košarkašima joj baš i ne ide.