Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

London Fashion Week

Kendall Jenner više nije brineta

KENDAL23 (1)

Rame uz rame s jednako poznatim manekenkama, sestrama Bellom i Gigi Hadid, Kendall je prošetala pistom s novom frizurom, noseći komade iz aktualne kolekcije

Članica klana Kardashian-Jenner i jedna od najuspješnijih manekenki današnjice, Kendall Jenner, iznenadila je obožavatelje osvanuvši na reviji modne kuće Burberry na sedmici mode u Londonu s novom bojom kose.

Nakon što je 23 godine bila vjerna smeđoj kosi, slavna brineta postala je plavuša.

Kendall je predvodila reviju modne kuće Burberry na London Fashion Weeku u Troubador White City Theatreu u nešto drugačijem izdanju. 23-godišnja ljepotica sve je šokirala kada se modnom pistom prošetala sa svježe obojenom kosom za koju je zaslužan frizer Guido Palau.

Reality zvijezda i slavna manekenka bila je vjerna svojoj smeđoj kosi, no za potrebe predstavljanja nove Burberryjeve kolekcije bila je spremna po prvi put u životu drastično promijeniti imidž.

Iako ona i njena porodica imaju milijarde na bankovnim računima, slavna ljepotica poznata je po profesionalnosti kada je posao u pitanju te nije jedna od onih razmaženih zvijezda koje odbijaju zahtjeve klijenta. U modnoj industriji od manekenki i modela se često zahtjeva promjena imdiža za potrebe snimanja modnih kampanja ili za modne revije, a čini se kako slavna Jennerica nije ni sekunde razmišljala kada su isto zatražili od nje.

Rame uz rame s jednako poznatim manekenkama, sestrama Bellom i Gigi Hadid, Kendall je prošetala pistom s novom frizurom, noseći komade iz aktualne kolekcije.