Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Khloe oduševila muškarce reakcijom na prevaru svoga dečka

kardashian khloe

“Nije on kriv, krive su cure koje ga opsijedaju”, bila je reakcija rijaliti zvijezde Khloe Kardashian nakon što su snimke njenog dečka dok se ljubaka i mazi s drugim djevojkama izašle u javnost.

Khloe sada ne osjeća ništa osim sreće. Ona je od glave od pete zaljubljena u svoju malu djevojčicu – ona joj pruža puno ljubavi. Apsolutno ništa drugo nije važno, istaknuo je izvor blizak Kardashianovoj porodici.

Tvrdi kako je reality zvijezda Khloe Kardashian (33) već zaboravila na prevaru svog dečka, košarkaša Tristana Thompsona (27).

Iako su njeni prijatelji rekli kako je Khloe “emocionalno pukla” nakon što su se pojavile snimke i slike na kojima košarkaš ljubi šankericu Lani Blair (29) te još neke dvije nepoznate djevojke.

Uprkos tome je odlučila dopustiti dečku da bude s njom na porodu u bolnici zbog dobrobiti njihove kćeri. Khloe smatra da nije Tristan nije kriv za prevaru nego “glupe groupie djevojke koje ga opsjedaju”.

– U principu je već oprostila, trenutno je u stanju ljubavi i mira i sreće, a sve što se dogodilo s Tristanom manje je od “varanja” i više kao da je to bilo je samo slučajno pijanstvo koje nije značilo ništa više i nije dovelo do bilo čeg drugog osim ljubljenja, krivci su grupa ljudi koji su Tristana htjeli uhvatiti u zamci, treba jednostavno nastaviti dalje, dodaje izvor.