Kim Kardashian pokrenula web stranicu, ulaz košta 2,99 dolara mjesečno

kim kardashian vebsajt

Kim Kardashian (34) konačno je pokrenula svoju dugo najavljivanu web stranicu.

Rijaliti zvijezda i najpoznatija starleta na svijetu pripremala je mjesecima dizajn za kimkardashianwest.com koju je fanovima predstavila u ponedjeljak.

Stranicu je napunila fotografijama nastalim iza scene tokom snimanja, a u prvom planu su fotke za – odrasle.

Radi se o fotkama na kojima je Kim tokom snimanja bila u toplesu. No, ukoliko ih želite pogledati, naravno, morat ćete platiti!

Osim “magneta” za muške posjetioce, Kim na svojoj stranici nudi tutoriale o ljepoti, svojim omiljenim proizvodima i naravno o svojim najnovijim modnim poduhvatima.

U opisu svoje stranice Kim je napisala kako će posjetioci (oni koji se odluče platiti) moći vidjeti “ekskluzivne video materijale i fotke” koji do sada nisu nigdje objavljeni, a koji su u vlasništvu njene porodice, prijatelja i nje same.

Justin Bieber u ljubavnoj vezi s najstarijom Kardashiankom

Što se cijene za uživanje u “nikad viđenim grudima i tijelu Kim Kardashian” tiče, ona iznosi 2,99 dolara mjesečno. Prvih sedam dana je gledanje besplatno.

Jedino što će biti uvijek besplatno je njen “trudnički dnevnik”. Na stranici je našla mjesta i za svoje sestre Khloe, Kendall i Kylie, kao i za Kourtney. S tim što na boxu u kojem su fotke iz života Kourtney stoji “Uskoro”.