Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Kim “nogirala” Kanye Westa nakon što je izašao iz bolnice

kanye kim

Kanye West pušten je juče iz bolnice gdje je završio nakon što je prošle sedmice doživio nervni slom, a kod kuće ga je odmah sačekalo još loših vijesti.

Kako tvrde američki tabloidi, u sedmicama koje su prethodile reperovoj hospitalizaciji, slavni supružnici stalno su se svađali i u njihovom domu vladao je neprestani haos.

– Kanye bi ostajao budan cijelu noć i pričao sam sa sobom. Crtao bi i pisao, šetao se, radio sklekove… Nije mogao da se smiri i da ode da spava – kaže izvor, te dodaje da je Kim postala zabrinuta kada je zbog kontroverznih i zabrinjavajućih izjava prekinuo koncert u Sacramentu nakon samo tri pjesme. Dva dana kasnije otkazao je svoju cjelokupnu turneju.

– Kim to više nije mogla da izdrži i ovog puta odbila je da mu pruži podršku, rekao je izvor i dodao da ju je cjelokupna situacija previše opteretila, imajući u vidu da je samo nekoliko sedmica ranije ona doživjela traumu u Parizu kada je opljačkana pod prijetnjom pištoljem.

Suprugu je rekla da joj je potrebna pauza i da ne želi da razgovara sa njim, a imajući u vidu da se sve to dešavalo na godišnjicu smrti njegove majke Donde, sve to ga je dovelo do nervnog sloma.

Iako je sve vrijeme bila uz muža dok je bio u bolnici, Kim navodno nije odustala od ideje da se na neko vrijeme rastanu, i to mu je saopštila sada kada je ponovo kod kuće.

Kim i Kanye u vezi su od 2012, a vjenčali su se 2014. Imaju dvoje djece, trogodišnju Nort i sina Sainta, koji će uskoro napuniti godinu dana.