Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Kličkova supruga ponovo mora na liječenje

hayden-panettiere-wladimir-klitschko

Hayden Panettiere, slavna glumica i supruga proslavljenog boksera Vladimira Klička, prošle godine je otkrila da se bori s postporođajnom depresijom otkako je 2014. rodila ćerku Kayu, a sada je riješila da zbog istih problema ponovo ode na rehabilitaciju.

Glumica se u četvrtak oglasila putem Twittera, gdje je sa svojim brojnim fanovima podijelila kako se osjeća.

– Postporođajna depresija s kojom se suočavam uticala je na svaki aspekt mog života. Odlučila sam da uzmem vremena da se saberem i posvetim svom zdravlju i životu, umjesto da ostanem zarobljena u nezdravom načinu života. Poželite mi sreću!

klicko

Dvadesetšestogodišnja Hayden porodila se u decembru 2014. godine, kada je na svijet donijela ćerkicu Kayu, a u intervjuu 2015. godine otvoreno je progovorila o problemu sa kojim se suočila.

– Kada ti kažu za postporođajnu depresiju, odmah pomisliš da se radi o negativnim osjećajnjima prema djetetu, kao da mu želiš nauditi. Nikad nisam imala takva osjećanja, ali neke žene jesu. Ljudi nisu ni svjesni koliko je širok spektar ovog poremećaja. To je nešto o čemu se treba razgovarati. Žene moraju da znaju da nisu same, i da ima pomoći – rekla je tada Hayden.

klicko1