SHOWbuzz

Cameron i Benji

Ko bi se kladio na njih dvoje, a brak im funkcionira sjajno

14/05/2020

Uz to je pjevač grupe Good Charlotte nazvao 47-godišnju Cameron Diaz "najboljom majkom, suprugom i prijateljicom"

Cameron Diaz (47) i Benji Madden (40) postali su roditelji početkom ove godine. Njihova djevojčica kojoj su dali ime Raddix, došla im je kao veliki blagoslov u porodici uoči izazovne 2020. godine. Na taj trenutak čekali su dugo i trajao je pet godina.

Zato je za Majčin dan muzičar odlučio objaviti romantičnu objavu:

“Ovaj dan za nas je ove godine poseban. Zauvijek sam zahvalan svojoj supruzi što me učinila ocem i što se tako dobro brine za nas svakoga dana.”

Uz to je pjevač grupe Good Charlotte nazvao 47-godišnju Cameron Diaz “najboljom majkom, suprugom i prijateljicom”:

“Bilo da se ustaje jako rano ujutro, kako bi se pobrinula za sve nas (troje ljudi i hrpa životinja) ili da istražuje i čita kako bi bila sigurna da budemo najbolji roditelji svojoj kćeri, ona je čudo prirode i ja sam joj neizmjerno zahvalan. Mislim da je pametno podsjetiti se svakodnevno, kada imaš posebnu osobu kao ja u svom životu, da ne uzmeš stvari zdravo za gotovo. Istina je, bez obzira na to što se događa ili što god drugi kažu ili misle, cijenite majke. Sve ostalo nekako će se posložiti, ali sretan dom vrijedi više od bilo kakvog zlata”, zaključio je, a Diaz je otkrila da imaju super trik uz pomoć kojeg preživljavaju s malom bebom.

View this post on Instagram

Best Wishes for All the Mother’s, we’re all lucky to have you 💐It’s special day for us this year, Forever grateful to my wife for making me a Father, and taking such good care of us everyday. Best Mom and Wife and Friend. Wether waking up extra early to take care of everyone (3 humans and a dozen animals) or doing all the research and reading to make sure we try our best to be good parents for our daughter, she’s a force of nature and I’m very grateful. 6 years together just get more meaningful and true love each day. What a blessing. For me, I think wise to remind ourselves everyday, when we have a rare special person like this in our life, not to be the foolish person who takes it for granted. Fact is, No matter what happens at work, or what the world thinks/says, Cherish the Mothers and you can’t lose. Everything else you’ll be able to figure out- Happy home is worth more than Gold🙏 Thank G-D for Moms❤️❤️❤️Happy Mother’s Day ❤️🙏❤️🙏❤️🌷🌷🌷🌷🌷🌷❤️❤️❤️😍😍😍😍😍😍

A post shared by Benji Madden (@benjaminmadden) on

“Uspijevamo jer imamo različiti raspored spavanja. Benji je “noćna ptica” pa ide kasno spavati, dok ja volim u krevet ići ranije. Dok ja spavam, on se pobrine za bebu i obratno, što odlično funkcionira. Rano se budim i tada se brinem za dijete dok Benji spava”, otkrila je.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.