Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Vinko Ćemeraš

Ko je Čapljinac koji je slavio u “The Voiceu”: Živi sam, jer mu je sva porodica otišla (VIDEO)

vinko

Živi sam u porodičnoj kući i brine se o životinjama i imanju. Roditelji mu žive u Njemačkoj, a braća u Irskoj i Dubrovniku

Vinko Ćemeraš pobjednik je treće sezone showa “The Voice” Hrvatska. Ovaj 25-godišnjak iz Čapljine studira informacijske nauke u Mostaru.

Živi sam u porodičnoj kući i brine se o životinjama i imanju. Roditelji mu žive u Njemačkoj, a braća u Irskoj i Dubrovniku.

U “The Voice” se prijavio jer je želio predstaviti svoje autorske mogućnosti.

Naime, on piše tekstove, sklada i aranžira pjesme. Počeo je pjevati kao petnaestogodišnjak jer je prijatelju nedostajao vokal u bendu. Izvodi pjesme Pearla Jama, Oasisa, Urbana, a sudjelovanje u The Voiceu smatra prigodom da alternativni rock približi široj publici.

Autor je i pjesama koje desetak godina izvodi u pubovima i na festivalima. Nastupao je na festivalima Exit i Star, a dio je i Anarhiv dua. Pjesme stvara na engleskom jeziku jer mu tako “puno bolje zvuče”.

– Vinko je zlatno dijete. Ne što je naš, ali je stvarno zlato. Sam je sebi platio fakultet, ljeti konobario na Čiovu, a zarađeno ulagao u obrazovanje. Nikad nikome na teretu nije bio. Vrijedan je, a što ću poći govoriti. Nikad nije novac tražio, a nije da mu se ne bi dao. Jednostavno je takav. Kad ne bi bio zauzet fakultetom, svirao je, gažirao, rekli su članovi njegove porodice prije finala za Slobodnu Dalmaciju.

Zanimljivo je da se prijavio u i prvu sezonu “The Voicea”, ali nije uspio proći audiciju. Kada je prije par dana dao izjavu Slobodnoj Dalmaciji, čak je rekao da ne bi volio pobijediti jer voli raditi iz sjene.

– Sve poslije blind audicije bilo iznad svih mojih očekivanja – rekao je u intervjuu za TV reviju Studio.