Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

kritičari su odabrali

Ko je došao najgore odjeven na 93. dodjelu Oscara?

andra (1)

Crveno-crna haljina Celeste Waite bila je sama po sebi dovoljno loša, ali kad se spoji s njenom torbicom – užas

Nekoliko slavnih na 93. godišnjoj dodjeli Oscara u potpunosti je promašilo odabirom odjeće – posebno nominirana za najbolju glumicu Andra Day (36), koja se odlučila za zlatnu haljinu koja je, prema kritičarima, bila prikladnija za klub na plaži nego za crveni tepih.

Oskarovka Laura Dern, producentica Kori Rae i holivudska legenda Glenn Close također su se pridružili Andri na listi najgore odjevenih, piše Daily Mail.

Nominirana za najbolju sporednu glumicu Glenn Close promašila je s tunikom od perli koju je kreirao Giorgio Armani, a koju je odjenula preko preko uskih hlača.

Laura Dern (54) je sa svojom haljinom od perja brzo postala tema za zabavu na društvenim mrežama, a njen odabir su mnogi uspoređivali sa haljinom pjevačice Bjork koju je ona nosila prije 20 godina, na 73. dodjeli Oscara.

Evo još nekoliko kandidata za najgore odjevenu slavnu osobu na dodjeli Oscara…

Filmska producentica Kori Rae…

Britansko-palestinska filmašica Farah Nabulsi…

Scenaristica Erica Rivinoja…

Danska scenaristica Elvira Lind…

Rumunjska scenaristica Bianca Oana…

Crveno-crna haljina Celeste Waite bila je sama po sebi dovoljno loša, ali kad se spoji s njenom torbicom… Njena diamantna torba u obliku srca imala je čak i “arterije i vene”…

Muzičar Questlove odabrao je dobru kombinaciju, no sve je upropastio kada pogled spustite na njegovu obuću. Čovjek je na dodjelu Oscara doša u pozlaćenim – kroksicama!