Ko je druga supruga Gorana Ivaniševića (FOTO)

nives_canovic1

“Voljela bih da moj dečko bude samouvjeren, siguran u sebe, ne nužno da je dominantan.

Ne bih htjela da je papučar, ali važno mi je da u meni izaziva osjećaj sigurnosti”, pričala je u jednom intervjuu prije osam godina Nives Čanović, tada 27-godišnjakinja koja se polako probijala u svijet showbiznisa.

U ranim dvadesetima pojavila se kao voditeljica emisije “Leteći start” na Novoj TV, a često je bila angažirana u hrvatskim sapunicama.

U seriji “Sve će biti dobro” glumila je medicinsku sestru Nives, a godinu dana kasnije dobila je ulogu razmažene bogatašice Augustine Vitezović u sapunici “Dolina sunca”.

Iako je diplomirana ekonomistica, televiziju i glumu je zavoljela više od ekonomije.

Nakon “Letećeg starta” vodila je RTL-ov kviz “Tko će ga znati”, a potom je bila i jedna od voditeljica u muzičkom showu “Zvjezdice”. Ubrzo je televiziju zamijenila radijem, a nakon angažmana na Anteni Zagreb, poslovnu sreću našla je na Narodnom radiju.

Onu ljubavnu pak u zagrljaju najboljeg hrvatskog tenisera svih vremena i pobjednika Wimbledona Gorana Ivaniševića.

Pa iako je još za vrijeme bivše veze s geodetom Marijanom Carom javno govorila kako nije sigurna želi li se ikada udati, priznala je kako katkad mašta o vjenčanici.

Sreću koju je pronašla s Goranom ne krije, ali o njoj ne želi javno govoriti.

Stoga ni ne čudi da se par proteklog petka vjenčao tajno bez medijske pompe, te da su za njihov najvažniji dan znali samo bliski prijatelji.

35-godišnja horoskopska Lavica čini se nije se lavovski morala boriti za 46-godišnjeg Splićanina kojem je Nives zavrtjela glavu već pri prvom susretu.

Javnost je za njihovu ljubav doznala u novembru prošle godine, a 2017. godinu zajedno su dočekali u kupaćem kostimu – u toploj Dohi.

Zaručnički prsten na njenoj ruci zablistao je u julu, a sada, nakon što su izmijenili bračne zavjete šuška se kako će se Nives suprugu pridružiti na poslovnom putu u Australiju, pa će novopečenom bračnom paru Melbourne ujedno biti i destinacija bračnog putovanja.