Jörg Dahlmann

Komentator suspendiran zbog neukusnog komentara na račun supruge golmana

Njegova neukusna opaska nije bila smiješna njemačkom Skyju koji ga je suspendirao i tako ipak donekle utišao brojne kritike javnosti

Njemački sportski TV komentator Jörg Dahlmann suspendiran je malog skandala u eteru koji se dogodio 22. decembra na utakmici Union Berlina i Paderborna (2:3).

Berlinski prvoligaš ispao je iz Kupa od Paderborna, a na udaru kritika ponovno se našao Loris Karius (27), golman Liverpoola čiju su karijeru obilježili veliki kiksevi, a trenutno je na posudbi u Berlinu.

Nakon što je u debaklu protiv Paderborna Karius napokon dobio priliku i primio tri gola u 36 minuta (inače grije klupu i drugi je golman Uniona), njemački komentator se ‘posvetio’ i njemu, ali i njegovoj supruzi Sophiji Thomalli (31), njemačkoj manekenki, TV voditeljici i glumici.

“To što ne brani češće je samo prednost. Može se kod kuće maziti sa Sophijom. I ja bih isto sjedio na klupi da mogu provesti koju ugodnu večer sa Sophijom”, rekao je Dahlmann pred kraj utakmice i još se nasmijao vlastitom komentaru.

Međutim, njegova neukusna opaska nije bila smiješna njemačkom Skyju koji ga je suspendirao i tako ipak donekle utišao brojne kritike javnosti. Njegov komentar izazvao je i buru na društvenim mrežama, a sve je za Bild prokomentirala i 31-godišnja Sophia Thomalla.

“Svako želi malo ljubavi za Božić. Jörg također. Ali, ovdje se radi o nogometu, a ne o dječjim sran*ima. Ma nisam to ni primijetila. Union je bio tako blizu i to me puno više živciralo!”, prokomentirala je Thomalla za Bild.

61-godišnji Dahlmann se na kraju izvinio, no pitanje je kada će se nakon svega vratiti komentiranju.