Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

a, razmišljao o celibatu

Komičar i voditelj Nick Cannon objavio da čeka deveto dijete

New Project (31)

Podsjetimo, Cannon je ranije rekao kako “namjerno ima toliko djece” te da ona nisu rezultat zaboravljanja korištenja zaštite

Bivši muž Mariah Carey, komičar i voditelj Nick Cannon, objavio je da čeka deveto dijete, treće s manekenkom Brittany Bell.

Cannon je podijelio vijest uz videomontažu sebe i Bell na porodiljnom fotografisanju.

“Vrijeme je stalo i ovo se dogodilo”, napisao je.

Voditelj s manekenkom već ima 5-godišnjeg sina Goldena Sagona i jednogodišnju kćer Powerful Queen, a osim njima, otac je i 11-godišnjim blizancima Monroe i Moroccan koje je dobio s bivšom Mariah Carey, kao i novorođenom sinu Legendary Love, čija je majka manekenka Bre Tiesi.

Prošle godine dobio je i još jedne blizance, Ziona i Zilliona s Abby De La Rosom, a imao je i sina Zena s Alyssom Scott, koji je umro u dobi od pet mjeseci u decembru 2021. nakon što mu je dijagnosticiran rak mozga.

Komičar je potvrdio da planira napraviti još beba u 2022.

Podsjetimo, Cannon je ranije rekao kako “namjerno ima toliko djece” te da ona nisu rezultat zaboravljanja korištenja zaštite.

“Vjerujte mi, puno je žena s kojima sam mogao imati djecu, ali nisam. One koje su ostale trudne su upravo one koje su trebale biti trudne sa mnom”, rekao je.

Uprkos tome, u septembru prošle godine najavio je da uzima pauzu od pravljenja djece i da odlazi u celibat.

“Terapeut mi je rekao da bih trebao biti u celibatu. U redu, uzet ću pauzu. Odmorit ću se od pravljenja djece”, rekao je tada u intervjuu za Entertainment Tonight, nakon što je dobio četvrto dijete u samo pola godine, no čini se kako se te odluke nije uspio držati.