SHOWbuzz

a, razmišljao o celibatu

Komičar i voditelj Nick Cannon objavio da čeka deveto dijete

25/08/2022

Podsjetimo, Cannon je ranije rekao kako "namjerno ima toliko djece" te da ona nisu rezultat zaboravljanja korištenja zaštite

Bivši muž Mariah Carey, komičar i voditelj Nick Cannon, objavio je da čeka deveto dijete, treće s manekenkom Brittany Bell.

Cannon je podijelio vijest uz videomontažu sebe i Bell na porodiljnom fotografisanju.

“Vrijeme je stalo i ovo se dogodilo”, napisao je.

Voditelj s manekenkom već ima 5-godišnjeg sina Goldena Sagona i jednogodišnju kćer Powerful Queen, a osim njima, otac je i 11-godišnjim blizancima Monroe i Moroccan koje je dobio s bivšom Mariah Carey, kao i novorođenom sinu Legendary Love, čija je majka manekenka Bre Tiesi.

Prošle godine dobio je i još jedne blizance, Ziona i Zilliona s Abby De La Rosom, a imao je i sina Zena s Alyssom Scott, koji je umro u dobi od pet mjeseci u decembru 2021. nakon što mu je dijagnosticiran rak mozga.

Komičar je potvrdio da planira napraviti još beba u 2022.

Podsjetimo, Cannon je ranije rekao kako “namjerno ima toliko djece” te da ona nisu rezultat zaboravljanja korištenja zaštite.

“Vjerujte mi, puno je žena s kojima sam mogao imati djecu, ali nisam. One koje su ostale trudne su upravo one koje su trebale biti trudne sa mnom”, rekao je.

Uprkos tome, u septembru prošle godine najavio je da uzima pauzu od pravljenja djece i da odlazi u celibat.

“Terapeut mi je rekao da bih trebao biti u celibatu. U redu, uzet ću pauzu. Odmorit ću se od pravljenja djece”, rekao je tada u intervjuu za Entertainment Tonight, nakon što je dobio četvrto dijete u samo pola godine, no čini se kako se te odluke nije uspio držati.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.