Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Pjesma za Evroviziju

Konstrakta mijesila hljeb na pozornici, prošla u finale

konstrakta
Foto: Screenshot/ YouTube

Pjevačica je sjedila na istoj stolici na kojoj je bila i 2022., a mijesila je hljeb u zdjeli svoje pokojne babe, baš kao što je to i ona radila

Ana Đurić Konstrakta nastupila je u drugoj polufinalnoj večeri srpskog izbora za Evroviziju s pjesmom “Novo, bolje” s kojom je prošla u finale, a njen je nastup oduševio gledatelje.

Pjevačica, koja je 2022. predstavljala Srbiju na Eurosongu s pjesmom “In corpore sano”, ponovno se pojavila u dugoj bijeloj opravi, a u jednom dijelu nastupa na pozornici je mijesila kruh.

Pjevačica je sjedila na istoj stolici na kojoj je bila i 2022., a mijesila je hljeb u zdjeli svoje pokojne babe, baš kao što je to i ona radila. Inače, njena baba je iz iz Glibovca i doživjela je 103 godine.

Svi čekali da tijesto naraste

“Ali dio gdje svi čekaju da tijesto naraste, “evo sad će”, i nikad ne naraste, legendarno! Predstavlja društvo, život, politiku, sad će nam biti bolje, više, ljepše, jače, pa nikad”, glasi jedan komentar.

“Čekamo novo i bolje, a suštinski nikad ne dočekamo. To je odraz nastupa. Genijalno!”,”Napravila parodiju na očekivanja ljudi i na prvu pjesmu… Kraljica” i “Jedina koja opet zaslužuje da ide na Eurosong”, neki su od komentara.