Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Instagram

Kraljica popa objavila snimke s proslave rođendana: Prijateljima platila putovanje do ostrva

New Project (20)

Madonna je završila na četiri naslovnice časopisa, od kojih je jedna časopisa Paper

Kraljica popa Madonna proslavila je 64. rođendan, a na Instagramu je podijelila videosnimku rođendanske proslave.

Madonna je rođendan proslavila na Siciliji, a na Instagramu je podijelila video kojim je otkrila djelić atmosfere s raskošne proslave.

Pjevačica je za ovu priliku odjenula haljinu plavo-bijelog uzorka marke Dolce & Gabanna. Madonna je podijelila i fotografije sa svojim devetogodišnjim blizankama, Stellom i Esther, koje su se modno uskladile s majkom.

Madonna je svojim prijateljima pokrila troškove putovanja do italijanskog otoka nakon što se zaljubila u taj kraj nakon posljednjeg posjeta, kazao je izvor za The Sun. Pripreme za raskošnu večeru u sicilijanskoj palači iz 18. stoljeća Palazzo Castelluccio trajale su sedmicama, a nakon slavljeničke večere gosti su uživali u koncertu benda pod zvjezdanim nebom.

“Kao i za svaki rođendan, Madonna će prirediti epsku zabavu, ali ova će godina biti posebna”, rekao je prije proslave izvor blizak pjevačici.

Madonna je završila na četiri naslovnice časopisa, od kojih je jedna časopisa Paper.

U intervjuu je pjevačica otkrila kako želi provocirati ljude i pobuditi zvijer u njima. Sudeći prema fotografijama časopisa, a i prema videu koji su postavili, čini se kako je Madonna za ovu priliku itekako probudila zvijer u sebi i prepustila se strastima.