SHOWbuzz

"čujemol' se profesore"

Kraljica za jednu želju Meghan Markle nije željela ni da čuje

01/12/2018

Ako je kapelica od 1475. bila dobra za sve vladare koji su se izmijenili na tronu do Kraljice Elizabete II, zašto ne bi bila dobra i za jednu bivšu holivudsku glumicu

Baš kao i svaka mladenka, i bivša glumica Meghan Markle (37) htjela je da na njenom vjenčanju s princom Harryjem (34) u maju ove godine svaki detalj bude savršen. Ipak, u kapelici sv. Jurja u dvorcu Windsor, kojom se Meghan oduševila jer je izgrađena u 15. stoljeću, nije sve teklo po planu. Najveći problem bio je, piše Daily Mail, neugodan miris kapelice.

Vojvotkinja od Sussexa zatražila je da se osvježi zrak prije nego dođu gosti vjenčanja, ali to nisu odobrili iz Buckinghamske palače. Navodno je zahtijevala da osoblje hoda i ručno šprica vodu ili parfem kako bi se uklonio ustajali miris plijesni i vlage.

– Ako je kapelica od 1475. bila dobra za sve vladare koji su se izmijenili na tronu do Kraljice Elizabete II, zašto ne bi bila dobra i za jednu bivšu holivudsku glumicu. Normalno je da stara građevina ima takav miris – rekao je izvor blizak kraljevskoj porodici.

Šuška se i kako osoblje na dvoru nije oduševljeno s Markle jer se odnosi poprilično diktatorski. Iako je Harry jednom u šali rekao da “Što Meghan želi, to Meghan i dobije”, ipak je kraljica (92) ta koja je dala zadnju riječ o raskošnoj dijamantnoj tijari na vjenčanu i ostalim detaljima.

Markle se udaljila od Hollywooda nakon što se u novembru 2017. zaručila za princa Harryja. Međutim, bivša agentica zvijezde serije “Suits” sada tvrdi kako će se vojvotkinja vratiti glumi. Gina Nelthorpe-Cowne kaže da je uvjerena kako će Meghan ponovno snimiti film.

– Uvjerena sam u to. Kraljevska porodica neće je spriječiti u njenim ciljevima koje je sebi zacrtala. Ona je žena današnjice i vođa. Samo prvo će se posvetiti djeci – rekla je Gina.

Meghan i Harry očekuju dijete na proljeće iduće godine, a nagađa se da je trudna najmanje četiri mjeseca.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.