Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

srbijanski kriminalac

Kristijan Golubović uhapšen samo nekoliko sati nakon što je pušten iz zatvora

golubovic2

Kraljevačka policija je po nalogu Tužilaštva podnela krivičnu prijavu protiv Kristijana Golubovića, Jovana T, Aleksandra Đ. za krivično djelo “falsifikovanje isprave”, potvrđeno je Blicu

Aleksandar Kristijan Golubović (51), koji je danas iz zatvora izašao na slobodu poslije izdržane osmogodišnje kazne zbog trgovine drogom, uhapšen je u Kraljevu.

Kraljevačka policija je po nalogu Tužilaštva podnela krivičnu prijavu protiv Kristijana Golubovića, Jovana T, Aleksandra Đ. za krivično djelo “falsifikovanje isprave”, potvrđeno je Blicu.

U Ulici cara Lazara, kraljevačka policija je zaustavila automobile Mercedes, koji je vozio Kristijan Golubović, i Porsche, za čijim je volanom bio Jovan T.

U ta dva automobila bilo je deset odoba, a na oba vozila tablice su bile prelijepljene naljepnicom sa obilježjem “BG-KRISTIJAN”.

Protiv Golubovića biće podnijeta i prekršajna prijava zbog vožnje pod dejstvom narkotika i on je zadržan 12 sati.

Pet osoba koje su bile u Golubovićevom društvu, po tzv. skraćenom postupku biće procesuirane kod sudije Prekršajnog suda u Kraljevu zbog prekšaja zabrane okupljanja više od dvije osobe, tokom vanrednog stanja.

Jedini preživjeli iz “Čitulje” nakon osam godina robije opet na slobodi