Popularna serija

Objavljeno kada počinje zadnja sezona “Igre prijestolja”

U.S. President Trump meets with French President Macron at the Oval Office at the White House in Washington

Radnja nove sezone serije još uvijek je obavijena velom tajne

Osma i posljednja sezona kultne serije “Igre prijestolja” premijerno će biti prikazana u aprilu iduće godine, izvijestio je HBO u traileru.

Videoklipovi sadrže snimke iz ranijih sezona, a HBO je lansirao i kampanju pod hashtagom #ForTheThrone u sklopu koje će otkrivati mnoge pojedinosti vezane uz seriju.

Radnja nove sezone serije još uvijek je obavijena velom tajne, no postoje forumi velikih obožavatelja na kojima se može doznati kako će serija završiti te tko će na kraju biti pobjednik Igre prijestolja, prenosi Hina.

“Ova sezona bit će krvavija od ostalih, sve je prepuno izdaja, opasnosti, borbe i rata. To je sve što mogu reći”, kazala je glumica Sophie Turner.

HBO će finalnih 13 epizoda podijeliti u dvije kraće sezone pa će osma sezona imati šest epizoda. Osim zadnje sezone iz HBO-a najavljuju i nekoliko ‘spinof’ projekata.

“U planu su tri nova prequela smještena u različite periode bogate povijesti Westerosa, s najrazličitijim junacima”, napisao je autor književnog predloška za seriju, George Martin na svom blogu.

Trailer za novu sezonu izaći će u zadnjim sedmicama ove godine. Igra prijestolja osvojila je golem broj nagrada Emy i najveći je hit tv-mreže HBO. Samo u Sjedinjenim Državama ima 30 miliona gledatelja te vojsku obožavatelja u cijelome svijetu.