SHOWbuzz

Sopranosi

Kuća najslavnijeg TV mafijaša na prodaju (FOTO)

01/06/2019

Kuća ima 5.600 metara kvadratnih, četiri spavaće sobe i četiri kupatila

Porodični dom mafijaškog šefa Tonija Soprana, pojavio se na tržištu, 20 godina nakon što je prvi put emitovana poznata televizijska serija.

Peti i Vikor Rečija su za svoju kuću u Nju Džersiju odredili cijenu od 3,4 miliona dolara (oko 6 miliona KM), prenosi New York Times.

Sajt za procjenu vrijednosti nekretnina Zilou procenio je kuću na 1,63 miliona dolara, ali vlasnici navodno misle da će holivudska slava njihove imovine povećati potražnju.

Kuća ima 5.600 metara kvadratnih, četiri spavaće sobe i četiri kupatila.

Seriju Sopranosi voljeli su i kritičari i publika, a imala je šest sezona koje su emitovane između 1999. i 2007. godine.

Donijela je slavu američkom kanalu HBO, koji je kasnije producirao serije poput Bez oduševljenja, molim! (Curb Your Enthusiasm), Igra prijestolja (Game of Thrones) i Žica (The Wire).

Sada fanovi porodice Soprano i glava porodice iz Nju Džersija- kojeg je igrao pokojni Džejms Gandolfini – imaju priliku da kupe kuću u kojoj su se odigrale mnoge scene.

Njujork Tajms je objavio da je glumačka ekipa u kući snimila između 30 i 50 scena iz serije, uključujući i one iz pilot epizode.

Ostala snimanja su se odvijala u replici studija, ali se produkcijski tim vraćao kako bi snimao scene nekoliko puta tokom serijala.

Kuća je postala nezvanična turistička atrakcija, a njihova Fejsbuk stranica dobija hiljade lajkova i ima više od hiljadu posjetilaca.

Zainteresovani kupci do 21. juna treba da dostave svoje ponude vlasnicima.

Komentari

Autor: Foto: New York Times

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.