Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Kylie Jenner dobro zarađuje dokazujući da nije povećala grudi

kylie jenner selfie

Glasine da je Kylie Jenner povećala grudi se ne stišavaj, a to očito itekako smeta mladoj reality zvijezdi. Zato je odlučila da svima pokaže zašto njene grudi nekada izgledaju mnogo, mnogo veće nego su inače.

Još jednom je na Instagramu objavila fotografiju svojih grudi, tvrdeći da je za njihov veći izgled zaslužan “čarobni” grudnjak Victoria's Secreta.

Na jednoj je fotografiji Kylie obukla obični grudnjak i bijelu potkošulju, a potom čarobni grudnjak i istu potkošulju kako bi pokazala u čemu je razlika. Potrudila se čak i da snimi video na kojem se vidi razlika.

“Svi su uvjereni da sam povećala grudi, a nisam. Jednostavno koristim grudnjak Victoria's Secreta koji mi je promijenio život. Navukla sam sve sestre i prijateljice na njega. Grudi zaista izgledaju deset puta veće”, poručila je Kylie u videu.

Naravno, suvišno je govoriti i da se radi o odličnoj reklami za grudnjake spomenutog brenda, koju je Kylie vrlo vjerovatno dobro naplatila, s obzirom da na njenom Instagram profilu svakodnevno “visi” više od 35 miliona fanova.