Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

kažu, druže se

Kylie Jenner zbog komšije ostavila Travisa Scotta?!

kylie jenner3

Iako su izvori bliski Drakeu za “Us Weekly” prošle nedjelje izjavili da Kylie i Drake nisu u romantičnoj vezi i da nije ništa čudno što je Kylie posjetila njegovu rođendansku i “Halloween” zabavu, ali stvari su počele da se mjenjaju

Iako je prije tek nešto više od mjesec dana prekinula vezu sa ocem svoje kćerke Travisom Scottom, Kylie Jenner mu je, čini se, već našla zamjenu.

Šuška se da je njen odabir pao na slavnog repera Drakea sa kojim se u poslednje vrijeme neprestano viđa.

Iako su izvori bliski Drakeu za “Us Weekly” prošle nedjelje izjavili da Kylie i Drake nisu u romantičnoj vezi i da nije ništa čudno što je Kylie posjetila njegovu rođendansku i “Halloween” zabavu, ali stvari su počele da se mjenjaju.

Naime, kako je za “E!” otkrio izvor blizak Kajli, njih dvoje žive u istom komšiluku i gotovo se svakodnevno druže otkako je Kylie prekinula s Travisom.

Ipak, potvrde o vezi još uvijek nema jer se Kylie izjašnjava kao singl devojka, ali bi zbog njihovih učestalih druženja to ubrzo moglo da se promijeni.

Još jedan izvor blizak Kylie Jenner otkrio je da su njih dvoje već duže vreme u sjajnim odnosima i da Drake ni na koji način nije uticao na njen raskid sa Travisom.