Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Slavna pjevačica

Lady Gaga izdaje kolekciju odjeće, cijena majice 250 dolara

gaga himna (1)

Prvi dio kolekcije sastoji se od posebno dizajnirane majice i beretke u duginim bojama s karakterističnim Versaceovim logotipom Medusa

Pjevačica Lady Gaga udružila je snage s modnim brendom Versace da bi desetu godišnjicu svog albuma Born This Way proslavila limitiranim izdanjem kolekcije odjeće.

Vijesti je objavila na Instagramu samo nekoliko dana nakon što je najavila reizdanje albuma, piše Daily Mail.

Trideset posto prihoda od prodaje namijenjeno je zakladi Gaga Born This Way, a svrha modne linije je podržati zajednicu LGBTQ + za mentalno zdravlje.

“Versace je uvijek bio vođa. Oduvijek su Gianni, Donatella, Allegra slavili prekrasne boje ljubavi koje nosimo u sebi i dijelimo ih s drugima. Svi smo različiti, ali drugačije je lijepo. Hvala Donatelli na podršci zajednici LGBTQ + mentalno zdravlje i desetoj godišnjici Born This Way”, napisala je Gaga.

Prvi dio kolekcije sastoji se od posebno dizajnirane majice i beretke u duginim bojama s karakterističnim Versaceovim logotipom Medusa, prenosi Hina.

Beretka se prodaje po cijeni od 350 dolara, a crno-bijele majice Born This Way x Versace za 250 dolara.

Osim toga, na aukciji se nudi posebna replika kožne jakne brenda Versace od 20.000 dolara koju je pjevačica nosila na turneji Born This Way Ball.

Nova verzija jakne, za čiju je izradu u Versaceovom modnom ateljeu u Milanu trebalo 400 sati, bit će jednako upečatljiva kao i original. No slavlje ne prestaje luksuznim odjevnim predmetima. Početkom sedmice Gaga je najavila da će 18. juna, na zadovoljstvo svojih obožavatelja, objaviti posebno izdanje svog albuma iz 2011. godine.