Slavna pjevačica

Lady Gaga tokom nastupa s obožavateljem pala s bine (VIDEO)

gaga

Pjevačica je ubrzo nakon pada nastavila koncert kao da se ništa nije dogodilo, a u nezgodi koja joj se dogodila pronašla je i trenutak za šalu

Lady GaGa (33) je na posljednjem koncertu u Las Vegasu imala nezgodu, a njen pad zabrinuo je fanove pjevačice. Pop diva skočila je obožavatelju kojeg je pozvala na pozornicu u naručje, ali on ju nije uspio zadržati te su oboje pali s bine. Ipak, prošla je bez povreda.

Mladić je bio jako zabrinut i krivio je sebe za gubitak ravnoteže, ali pjevačica je odmah potvrdila kako je s njom sve u redu i da ne treba brinuti.

– Sve je OK. Jedina stvar koja nije u redu je to što nam trebaju stepenice da se mogu popeti natrag – rekla je GaGa, a potom krenula smirivati obožavatelja Jacka koji je bio u suzama zbog nezgode.

Pjevačica je ubrzo nakon pada nastavila koncert kao da se ništa nije dogodilo, a u nezgodi koja joj se dogodila pronašla je i trenutak za šalu.

– Ma ne brini, sve je ok. Nisi ti ništa kriv. Toliko se volimo da smo zajedno pali s pozornice. Pali smo jedan drugome u zagrljaj. Mi smo poput Jacka i Rose iz filma ‘Titanic’. Mislim da bismo nakon ovoga trebali popiti čaj – rekla mu je Gaga.