Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Ostala bez ljubimca

Lady Gaga u suzama na dodjeli nagrada: “Moj anđeo umire”

gaga

Ono što je počelo kao jedna od najboljih večeri njenog života, uskoro se pretvorilo u dramu

Lady Gaga slavila je na dodjeli ovogodišnjih nagrada Critics’ Choice.

Osvojila je nagradu za najbolju glumicu za svoju ulogu u filmu “Zvijezda je rođena”. Iako je nagradu podijelila s Glenn Close, koja je dobila za ulogu u filmu “The Wife”, Gaga je bila oduševljena priznanjem kritičara, naročito jer je prije sedam dana ostala bez Zlatnog globusa.

Nakon primanja nagrade se rasplakala, a u govoru ju je posvetila svima koji su bili ovisni o alkoholu i drogama. Nakon što je otkriveno da je dobitnica, poljubila je svog zaručnika Christiana Carina, a potom zagrlila Bradleya Coopera.

U govoru se zahvalila Christianu, a potom Coopera nazvala “ljubavlju svog života”.

“Ti si magično ljudsko biće. Nikad s redateljem i glumcem nisam osjetila ono što sam osjetila s tobom”, rekla je.

Ali ono što je počelo kao jedna od najboljih večeri njenog života, uskoro se pretvorilo u dramu. U suzama je napustila dodjelu i požurila se oprostiti sa svojim konjem Arabella koji je sinoć uginuo.

“Počašćena sam i blagoslovljena, što sam osvojila dvije nagrade, za najbolju pjesmu i glumicu, zajedno s Glenn Close. Srce mi je pucalo od ponosa, no rastužila me vijest koja me zatekla nakon dodjela, da moj dragi anđeo, kobila Anabella umire. Žurim se oprostiti se s njom. Njeno ime znači ‘predajte se molitvi’. Uvijek je bila prekrasan konj, naše duše su jedno. Kad je nju boljelo, i mene je boljelo. Nikad neću zaboraviti trenutke koje smo dijelile. Duge zajedničke šetnje, galopiranje kanjonima. Kako sam je hranila kolačićima. Uvijek će biti dio mene, jako sam tužna. Želim da je prestane boljeti i da joj se otvore vrata raja. Volim te djevojko, kamo si krenula”, napisala je na Instagramu pored fotografije s Arabellom.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Lady Gaga (@ladygaga)