multimiloner opet voli

Legendarni Flavio sada ljubi 46 godina mlađu: Kažu, ljubav na prvi pogled

flavio (1)

Prije Marije Flavio je bio u vezi s 20-godišnjom studenticom prava Benedettom Bosi. Nju je upoznao na modnoj reviji u Milanu, ali njihova ljubav nije dugo potrajala

Italijanski multimilioner i bivši šef Renaulta u Formuli 1, Flavio Briatore (70), poznat je po vezama s brojnim mladim djevojkama.

Sada ponovno ljubi, a svoju novu djevojku poveo je na odmor.

Italijanski Vanity Fair piše kako je Flavio trenutno na Sardiniji s modelom Marijom Ludovico Campano (24). Upoznali su se na večeri u ljetovalištu Porto Cervo na sjeveru Sardinije.

Kažu, bila je to ljubav na prvi pogled. Od tada su nerazdvojni, a navodno i provode vrijeme na Briatorijevoj luksuznoj jahti.

Italijanski mediji pišu kako je njegova nova odabranica Maria završila školu za modni dizajn Istituto Marangoni u Milanu i pokrenula svoj brend kupaćih kostima. Osim toga, sada je na studiju mode u Milanu. Na Instagramu privlači pažnju golišavim fotografijama i ima više od 35.000 pratitelja.

Prije Marije Flavio je bio u vezi s 20-godišnjom studenticom prava Benedettom Bosi. Nju je upoznao na modnoj reviji u Milanu, ali njihova ljubav nije dugo potrajala.

Ovaj multimilioner u prošlosti je ljubio supermodele poput Naomi Campbell (50) i Heidi Klum (47). Flavio se 2018. razveo od manekenke Elisabette Gregoraci (40) nakon devet godina braka, a zajedno su dobili i sina Falca (10).