RTL EKskluziv

Leonarda prvi put progovorila o razvodu od Zvonimira Bobana

New Project (75)
Leonarda Lončar / FOTO: Youtube / Screenshot

I dok je njen bivši suprug već krenuo dalje s novom djevojkom, 19 godina mlađom stomatologinjom Marijanom Gikić, Leonarda o svojem ljubavnom životu ne otkriva ništa

Bivša supruga Zvonimira Bobana, Leonarda, koja je nakon razvoda od nogometaša vratila svoje djevojačko prezime Lončar, prvi put je javno progovorila u kraju njihova braka.

Za njihov razvod doznalo se u maju ove godina kada je Boban otkrio da više ne žive zajedno.

“Nastaviti ćemo zajednički voditi brigu o našoj djeci u skladu i u velikom poštovanju koje imamo jedan prema drugom”, kazao je, među ostalim, tada za Večernji list, te je naglasio kako se više neće očitovati o toj temi, a Leonarda je o tome šutjela sve do sada.

“Imam svoju djecu i krećem od sebe same sada, to je sve što mogu reći!”, kratko je komentirala razvod za RTL EKskluziv.

Naglasila je i kako je sretna što se iz Švicarske, u koju se porodica zbog Zvonimirova posla preselila prije četiri godine, vratila u rodni Zagreb.

“Nema do Hrvatske, fakat, ja u pidžami izađem s psom van i odem po kafu i po kroasane”, kazala je Leonarda.

I dok je njen bivši suprug već krenuo dalje s novom djevojkom, 19 godina mlađom stomatologinjom Marijanom Gikić, Leonarda o svojem ljubavnom životu ne otkriva ništa.

Zvonimir i Leonarda Boban. Photo: Dalibor Urukalovic/PIXSELL

Podsjetimo, Leonarda i Zvonimir upoznali su se 1989. godine, a vjenčali su se u Milanu 1993. Zajedno imaju petero djece od kojih su četvero posvojili, a 2009. godine su postali i biološki roditelji djevojčice.

Leonarda se nakon udaje posvetila porodici te se povukla iz manekenstva, a samozatajni se par posljednjih godina rijetko pojavljivao u javnosti.