Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

bračni brodolom

Liam Hemsworth o razvodu od Miley Cyrus: “Ne razumijete kako mi je”

miley

Iako je usred priče o razvodu pobjegao na drugi kraj svijeta, ni tamo nije mogao izbjeći novinare

Nakon samo sedam mjeseci braka, razvode se Liam Hemsworth i Miley Cyrus. I dok pjevačica na Instagramu priznaje kako je “promjena neizbježna”, 29-godišnji glumac svim se silama trudi izbjeći medije pa boravi u 4,3 miliona dolara vrijednoj vili koja je u vlasništvu njegova starijeg brata Chrisa, a nalazi se u zaljevu Byron u Australiji.

Iako je usred priče o razvodu pobjegao na drugi kraj svijeta, ni tamo nije mogao izbjeći novinare.

Odgovarajući na upit Daily Maila, kratko je izjavio:

“Ne razumijete kako mi je. Ne želim pričati o tome.”

Par je posljednji put zajedno viđen u maju na Met Gali u New Yorku, a presudila im je, prema pisanju brojnih medija, preduga razdvojenost, kao i drukčiji pogledi na širenje porodice. Dok se glumac navodno želi skrasiti i osnovati porodicu, 26-godišnja Miley smatra da je premlada te da, prije nego što postane majka, još puno toga ima za reći i učiniti u muzičkom svijetu.

Izvor je za časopis People rekao da “razvod nije iznenađenje nikome ko je s njima proveo neko vrijeme”.

Chris je, kažu, puno konzervativniji i nikad mu se nisu sviđale Mileyne priče o biseksualnosti. Osim toga, mediji su ustvrdili da su i u posljednjem zajedničkom izlasku, na Met Gali, imali problema – Miley je supruga pokušavala polizati po licu, a njemu se to, naočigled stotinama fotografa, nikako nije svidjelo.