SHOWbuzz

Lijepa voditeljica OBN-a udala se u tajnosti FOTO

30/09/2017

Malo koji ljubitelj malih ekrana u BiH ne bi prepoznao lijepu voditeljicu OBN televizije Dejanu Rosuljaš. Odnedavno je svom prezimenu dodala Špiler.

Voditeljica ‘Dejana Talk Showa’ trenutnno priprema 600-tu emisije, a ovu će godinu pamtiti i po veoma lijepim događanjima kada je privatni život u pitanju.

U intervjuu za Dnevni list Dajana je govorila o svom braku, vjenčanju koje je obavljeno u tajnosti…

Zašto udaja u tajnosti?

– Rekla bih prije da samo nisam oglašavala na sva zvona. Nikada nisam bila pobornik serviranja svakog djelića intime u javnost, želim da moj rad i poslovni rezultati prvenstveno govore o meni, a da svoj privatni život sačuvam daleko od javne scene. Smatram da svaki čovjek ono najdragocjenije čuva za sebe i to je jedino opravdanje za sebičnost koje mogu da priznajem..

I, kakav je bračni život?

– Još uvijek je sve medeno, pitajte me za par godina.

Putovanja su njena strast.

– Moj ventil. Prakticiram da, kada mi poslovne obaveze dozvole, “pobjegnem” negdje na par dana i vratim se preporođena.

Na pitanje zašto se odlučila za novinarstvo, kazala je:

– U novinarstvu sam se našla slučajno, ali sam se na prvu zaljubila i tu ostala! Kada razmišljam o tom periodu života, uvijek se sjetim radosti i zadovoljstva nakon svakog urađenog priloga ili emisije, velike želje za učenjem i ogromnog strpljenja velikana novinarstva (Olivera Mlakara, Saše Zalepugina, Miće Orlovića…) prema nama koje smo tada počinjale. Nekad mi se čini nestvarnim da je od tada prošlo više od 12 godina!

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.