Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Veliki popust u Senigoru: Posjetite BAU centar na Ilidži

senigor novi bau centar – 2
FOTO: D. Begović

Senigor d.o.o. je jedna od vodećih firmi u industriji građevinskog materijala u Bosni i Hercegovini. Sredinom 2017. godine u naselju Osjek (Ilidža), Senigor je otvorio svoj novi BAU Centar pod nazivom “DOM CENTAR”. Radi se o modernom, savremeno opremljenom objektu u kojem se mogu pronaći sve vrste proizvoda za opremanje ili izgradnju doma.

Kupci u novom BAU Centru mogu posjetiti: salone tepiha, sanitarne opreme, vrata, grijanja, miks centra za fasade, te redovne police na kojima su izloženi proizvodi iz oblasti građevine, vodo i elektromaterijala.

“Pozivamo sve naše vjerne kupce da posjete naš Dom Centar u Osjeku i prodajni centar u Rajlovcu i ostvare popuste na sve naše prodajne artikle. Sve što je potrebno je da nas posjete i sami uvide zbog čega smo među najboljima”, kazao je Alem Omerhodžić, izvršni direktor kompanije Senigor d.o.o.

Posebne akcijske cijene Senigor d.o.o. je pripremio na fasade, sanitarnu opremu, keramiku, laminate i sisteme grijanja.

Inače, spomenutu kompaniju osnovao je Senad Islam 2004. godine, a trenutno zapošljava više od 80 osoba i godišnje bilježi promet više od 30 miliona KM.

“Senigor d.o.o. na svojim skladištima posjeduje više od 27.000 proizvoda u svim kategorijama relevantnim u građevinskoj industriji. Bez obzira da li je to alat ili cigla– Senigor d.o.o. to ima na stanju”, kazali su predstavnici ove kompanije.

Sa više od 300 prodajnih partner firmi u BiH, Senigor d.o.o. je prepoznatljiv kao najcijenjeniji veleprodajni distributer u državi.

Posjetite oficijalnu web stranicu i Facebook stranicu Senigora na:

http://senigor.ba/

https://www.facebook.com/senigor.ba/?fref=ts