SHOWbuzz

američka skijašica

Lindsey Vonn: Budite jaki i zdravi, volite se bez obzira na to šta “hejteri” kažu

25/10/2020

"Ja sam također normalna osoba i ponekad se pogrbim, trbuh mi se preklopi, celulit mi se vidi na stražnjici ili mi se gornji dio kupaćeg kostima ne popuni kako treba", napisala je Vonn

Lindsey Vonn (36), jedna od najuspješnijih sportašica u istorii, na Instagramu je objavila fotografije u bikiniju na kojoj joj se vidi celulit.

Zbog toga ju je dio pratitelja kritizirao, a ona im je spremno odgovorila.

“U posljednje vrijeme objavila sam dosta fotografija u kupaćem kostimu, a očito se čine gore nego što jesu. Iako sam sportašica, suočavam se s nemilosrdnim komentarima i kritikama na račun svog tijela, što me, priznajem, ponekad zaboli. Ja sam također normalna osoba i ponekad se pogrbim, trbuh mi se preklopi, celulit mi se vidi na stražnjici ili mi se gornji dio kupaćeg kostima ne popuni kako treba”, napisala je Vonn i dodala:

“Međutim, uvijek se sjetim da sam upravo s tim tijelom uspjela postići nevjerovatne stvari u svom životu i ponosna sam na to koliko sam jaka. Ne nosim veličinu nula i to mi je sasvim uredu. Jedna od stvari koju vam svima mogu garantirati je da nikada nisam uređivala svoje fotografije i ponosna sam što nikada nisam radila plastične operacije, bilo kakve vrste. Nema botoksa, nema filera niti malih estetskih zahvata. Ja sam potpuno prirodna i potpuno posto Lindsey. Dakle, svima koji se osjećaju nesigurno ili loše zbog svog izgleda; budite jaki i zdravi, volite se bez obzira na to što ‘hejteri’ kažu. Posebno hvala svima onima koji me podržavaju!”

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

I’ve posted quite a few swimsuit pics lately, which is scarier than it seems. Even as an athlete there are ruthless comments and media stories that tear apart my body and I admit it sometimes hurts me. I’m a normal person and sometimes I slouch, my stomach folds over, my cellulite shows on my butt, or I don’t fill out my swimsuit top just right….But, I always remember how my body has helped me achieve amazing things in my life and I am proud of how strong I am. I’m not a size zero and that’s perfectly fine with me. One thing I can promise all of you is that I never Photoshop my photos and am proud to officially never had any plastic surgery of any kind. No Botox, no fillers, no mini surgeries. Literally nothing. I am 100% natural and 100% Lindsey. So to anyone who is feeling self conscious or down about their appearance; stay strong, stay healthy and love yourself no matter what the haters say. Special thanks to all of you who have been positive and supportive… lets keep up the culture of body positivity going! ❤️🙏🏻💪🏻

Objavu dijeli L I N D S E Y • V O N N (@lindseyvonn)

Von je tokom velike skijaške karijere izborila je 82 pobjede u utrkama Svjetskog kupa te osvojila četiri Velika kristalna globusa. U svojoj vitrini ima tri olimpijske medalje. Mediji su je često proglašavali jednom od najljepših sportašica.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.