Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Ljepotica iz Australije na računu ima milione, a živi s cimerima

margot-robbie44

Margot Robbie, 25-godišnja Australka čija je karijera u kratkom vremenu eksplodirala i pretvorila plavokosu ljepoticu u jednu od najvećih holivudskih zvijezda, po mnogočemu se ne uklapa u klasične predodžbe o životu super zvijezda.

Naime, u nedavno intervjuu za news.com.au glumica je otkrila da još uvijek živi s dečkom Tomom Ackerleyjem i još četiri cimera. Dodaje i da ih je prije bilo sedmero, ali se broj nedavno smanjio.

“Volim živjeti s hrpom ljudi. To me podsjeća na kuću u kojoj sam odrasla”, govori Robbie.

Iako na računu ima milione, tvrdi da nije rastrošna:

“To me čini nervoznom, sama ideja. Djeluje mi suludo trošiti ogromne količine novca na stvari koje mi ne trebaju. Prilično sam štedljiva. Nikad ne trošim novac da bih odsjedala na prekrasnim mjestima i nikada previše ne trošim na stanarinu. Lovu koju sam zaradila na seriji Neighbours potrošila sam na put u Ameriku, školu glume i jezične vježbe”.

Kratko se osvrnula i na brak i porodicu.

“Za takve stvari moraš biti na jednom mjestu, a ja nikada nisam na jednom mjestu. Ne mogu imati ni ljubimca jer se stalno selim. Porodica će ipak malo pričekati”, govori glumica koju ćemo uskoro gledati u blockbusteru Suicide Squad.