Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Laura Andrić

Ljepotica porijeklom iz Travnika u vezi s australskim reli vozačem

laura andric1

Seksepilna manekenka, rođena u Melburnu, radila je za najveće modne brendove širom svijeta, a jedna od najznačajnijih kampanja bila je ona za „Nike“

Laura Andrić, porijeklom iz Travnika, već nekoliko mjeseci ljubi australskog reli vozača Frasera Rossa.

Andrić je velika podrška svom dečku na svim važnim sportskim događajima, s kojih često objavljuju zajedničke fotografije. Ljubavna veza s australskim vozačem Lauru je povukla s modnih pista i snimanja, pa je sve češće u publici reli utrka na kojima vjerno navija za Rossa, koji nerijetko osvaja prva tri mjesta.

Seksepilna manekenka, rođena u Melburnu, radila je za najveće modne brendove širom svijeta, a jedna od najznačajnijih kampanja bila je ona za „Nike“.

– Iako radim posao u industriji koji izgleda kao pogon, to je samo moj posao. Ja, zaista, vjerujem da ljepota dolazi iznutra. Neke od najljepših ljudi koje poznajem su takvi jer su dobri i puni ljubavi. Nisam imala nikakve plastične operacije, ali nikad ne znate šta se može dogoditi u budućnosti. Vjerujem da, ako će to zaista poboljšati vaš život i sreću, a vi to radite iz pravih razloga, onda to sigurno nema štete – rekla je Andrić svojevremeno.

Laura svake godine posjećuje našu zemlju, ali i susjednu Srbiju, u kojoj također ima rodbinu, a u posljednje vrijeme sve je aktivnija i njena karijera u polju marketinga. Mediji su zbog njenog prezimena i grada porijekla navodili da je u krvnom srodstvu s nobelovcem Ivom Andrićem, što ona nikada nije potvrdila.