Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Rita Johal

Ljubavna drama nogometne zvijezde: “Zbog njega sam prešla na islam, a on me ostavio”

gl

Veza između njih dvoje započela je 2014. godine kada su se i vjenčali. Zajedno imaju dvije kćeri, ali na kraju su se razveli

Alžirski nogometaš i zvijezda Manchester Cityja Riyad Mahrez našao se u centru pažnje zbog svojeg ljubavnog života.

Tačnije, o njegovim ljubavnim manevrima već neko vrijeme se piše po engleskim tabloidima, ali sada je opet u žiži zanimanja nakon što je njegova bivša supruga progovorila za britanske medije.

Pjevačica i manekenka Rita Johal, koja se radi nogometne zvijezde preobratila na islam, u velikoj ispovijesti ga je prozvala i rekla da se promijenio od kada je prešao u City.

Rita Johal (Foto: Instagram)

Johal je ispričala kako joj je Mahrez okrenuo leđa, kao i porodici, kada je potpisao ugovor sa Cityjem vrijedan više od 186.000 eura sedmično.

“Riyadu je slava udarila u glavu. Promijenio se kad je otišao u Manchester City. Ali, karijera nogometaša je kratkog vijeka. Moraju ostati dostojanstveni i odani svojim voljenima, čak i kada pređu u veći klub, jer kada sve prođe, shvatit će neke stvari”, kazala je pjevačica.

Rita Johal (Foto: Instagram)

“Voljela sam ga. Promijenila sam i vjeru, prestala sam piti alkohol jer nije pio, cijenila sam njegove vrijednosti i željela skladan porodični život. Htjela sam da budemo jaki i on se osjećao isto.”

Veza između njih dvoje započela je 2014. godine kada su se i vjenčali. Zajedno imaju dvije kćeri, ali na kraju su se razveli.

Riyad Mahrez i Taylor Ward (Foto: Instagram)

Nedugo nakon razvoda, Mahrez je počeo izlaziti s dvadesetdvogodišnjom studenticom mode Taylor Ward, a nije dugo trebalo da ju zaprosi. Za tu priliku naručio je posebno izrađen dijamantni prsten vrijedan oko 470.000 eura.

Njezin tata, Ashley, bivši je profesionalni nogometaš koji se povukao iz sporta 2005. godine.