Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Luda zabava u Carlsberg šatorima na Sarajevo Beer Festu

Carlsberg – sbf4

Luda zabava i sjajan beer provod sinoć je bio rezervisan za sve posjetitelje Carlsberg šatora na petom Sarajevo Beer Festu, a isto to očekuje sve one koji ih posjete večeras i sutra.

Najpopularniji šatori festivala, uz sjajne animacije, osim ledeno osvježavajućeg okusa vrhunskog piva, publici Beer Festa nude i priliku da osvoje super cool nagrade i tako upotpune svoje trenutke uživanja u svirkama najpopularnijih bendova regije.

U pet Carlsberg šatora, od 19h do 01h iza ponoći, svi su pozvani da se zabave uz različite igre. U Tuborg šatoru skupljanjem čepova u boji osvajaju se majice i duxevi.

Naručite Pan i zavucite ruku u nagradnu kutiju. Vaš sretni kupon neka vam donese jednu od brojnih Pan nagrada, među kojima su pivo za tebe i družinu, i kobasice za tebe i družinu, te Pan ruksaci i replike oficijelne lopte Evropskog prvenstva 2016.

Profesionalni tim u stolnom fudbalu u Carlsberg šatoru poziva sve na izazov pobjede a oni, kojima to pođe za rukom, odlaze sa onoliko pive koliko mogu ponijeti. U Lav šatoru svaki sat biraju se dvije ekipe koje se takmiče u četiri igre, među kojima je i „ispijanje piva“, a kao nagrada slijedi još piva, tačnije cijela gajba. U Somersby šatoru možete degustirati novi okus borovnice. I sve ovo večeras je na „repertoaru“

Carlsberg šatora druge noći festivala u kojoj nastupaju Pips, Chips i Videoclips, Električni orgazam i S.A.R.S.