Magazin “Hello”: Severina čeka bebu

severina_nova

Hrvatska pop pjevačica Severina (44) je u trećem mjesecu trudnoće, piše beogradski magazin Hello. Pjevačica za sada ove navode nije komentirala, ali se po tom pitanju kratko oglasio njen menadžer.

– Severina nije potvrdila da je trudna kako to pišu neki mediji. To su delikatne i privatne stvari i imajte razumijevanja za to. Kad bude vrijeme sigurno ćete znati – rekao je za 24sata menadžer Tomica Petrović.

Pjevačica i njen suprug Igor Kojić (29) sudbonosno ‘da’ izgovorili su krajem 2015. godine i od tada se u nekoliko navrata šuškalo da čekaju prinovu.

Pjevačica iz veze sa srpskim biznismenom Milanom Popovićem (51) ima sina Aleksandra (5).

Inače, Severina se ovih dana sa suprugom provodi u Veneciji. Skorašnji 45. rođendan proslavit će u aprilu na pozornici u Splitu, gdje ima glavnu ulogu u mjuziklu “Naša bila štorija”.

Isto tako, nakon što je prije manje od dva mjeseca objavila baladu “Kao”, koja je na YouTubeu dosad preslušana preko 10 miliona puta, Severina će danas (27. marta), tačno u podne na svojoj Facebook stranici premijerno objavljuje spot za novu pjesmu “Otrove” – drugi po redu singl s nadolazećeg albuma.

Inače, za Severinu je ovu pjesmu napisao kantautor Jala Brat.