Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

pao s velike visine

Mahir Beathouse operisan po peti put, iz kreveta citirao stihove Dine Merlina

mahir-44

Iza njega su već četiri operacije, koje je imao u samo 28 dana. Cilj je bio da se povežu presječeni nervi u nozi, a nakon tog zahvata Mahir je trpio jake bolove

Mahir Beathouse operiran je po peti put nakon što je 24. aprila pao s velike visine, s balkona u svojoj kući u sarajevskom naselju Mahmutovac, prenosi Hayat.

Popularni muzičar na nekoliko dana je izašo iz bolnice, ali se zbog novog operativnog zahvata vratio na Klinički centar Univerziteta u Sarajevu.

– Sada je na redu operacija ruke – rekao je Beathouse prije nekoliko dana.

Iza njega su već četiri operacije, koje je imao u samo 28 dana. Cilj je bio da se povežu presječeni nervi u nozi, a nakon tog zahvata Mahir je trpio jake bolove.

Poslije pete operacije Mahir je objavio stihove iz pjesme Dine Merlina, koji najbolje govore o njegovim željama: Sanjam kišu crven krov, da se budim kao nov…

Mahir je nakon pada, kako je ispričao, spašen u deset minuta.

Pritisak mi je bio 40/20, a izgubio sam četiri i po litra krvi, a 0+ sam grupa – rekao je član pratećeg benda Dine Merlina.
I u teškim danima Mahir ne gubi optimizam te su mu i neki pratioci na Instagramu poručili da im je on izvor inspiracije i pozitive.

– Kažu mi da će oporavak i rehabilitacija dugo trajati, ali bit će to sve u redu – poručio je Mahir.