tjentište

Main stage drugog dana “OK Festa” bio je rezervisan za najveće zvijezde u regiji

ok fest tjent (1)

OK kamp je svake godine epicentar najbolje zabave i odličnog provoda, a ove godine su se za to pobrinuli Edo Maajka i Let 3, koji su publiku rasplesali i atmosferu u kampu doveli do usijanja

Na Tjentištu se održava “Nektar OK Festa” koji je okupio veliki broj posjetilaca, koji su uživali u fenomenalnoj muzici i nesvakidašnjoj prirodi, a regionalne muzičke zvijezde su oduševile publiku, saopćila je press služba Nektar OK Festa.

Drugog dana OK Festa u subotu na festivalu je promovirana knjiga Borisa Leinera, koji je kazao da sloboda na OK festivalu govori jezikom rokenrola.

Kao braća smo svi ovdje, pozitivna vibracija je očigledna i mislim da će to postati tradicija, svakog ljeta na istom mjestu“, izjavio je Leiner i potvrdio da na festivalu vlada pozitivna atmosfera.

OK kamp je svake godine epicentar najbolje zabave i odličnog provoda, a ove godine su se za to pobrinuli Edo Maajka i Let 3, koji su publiku rasplesali i atmosferu u kampu doveli do usijanja.

Main stage je drugog festivalskog dana bio rezervisan za najveće zvijezde u regiji, a prvi je na binu izašao dubrovački bend Silente koji je napravio zaigrano romantičnu atmosferu na samom početku. OK publika je i ovoga puta otvorenog srca dočekala Urban & 4, a Tjentištem su odjekivale melodije s njihovog poslednjeg albuma koje je ova publika čula premijerno.

Neno Belan i Fjumensi napravili su retrospektivu pjesama uz koje su odrastale mnoge generacije, a publika je horski pjevala hitove koji su nam na trenutak donijeli dašak mora. Za kraj druge večeri festivala na binu je izašla najuspješnija muzička senzacija u regiji „Dubioza Kolektiv“, kojima ovo nije prvi nastup na festivalu.

U OK kampu uz Mladena Tomica, Alexander G i Leu Dobričić, najizdržljivija publika dočekala je još jednu zoru na Tjentištu! Ljubitelji sedme umjetnosti u okviru OK Cinema stage-a imali su priliku da pod vedrim nebom pogledaju projekciju filma “Viktorija 15”, saopćeno je.