Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Britney Spears

Majka slavne pjevačice zabrinuta: Sve joj je gore

britney

Prije tri sedmice također je izašla iz psihijatrijske ustanove u kojoj je provela mjesec dana i gdje se sama prijavila

Lynne Spears (64) zatražila je od suda pristup medicinskoj dokumentaciji svoje kćerke jer joj je, tvrdi, sve gore, a želi učestvovati i u skrbi o svojoj kćeri.

Naime, Britney Spears (37) ne odlučuje o svom životu, već to radi njen otac Jamie (66) s timom ljekara i advokata. To je tako od 2007. godine kad je američka pjevačica imala javni nervni slom i završila u bolnici. Prije tri sedmice također je izašla iz psihijatrijske ustanove u kojoj je provela mjesec dana i gdje se sama prijavila jer se teško nosi s očevom bolešću.

Majka ‘pop princeze’ želi se uključiti u skrb o Britney i njezinom zdravlju, no Jamie joj ne dopušta jer je ‘prepopustljiva’, piše TMZ.

Sam, Britneyjin bivši menadžer koji je bio uz nju kad je doživjela psihički slom 2007. godine i obrijala glavu, tvrdi kako je pjevačica pod utjecajem drugih i da ju kontroliraju protiv njene volje.

Čak je i smislio hashtag Free Britney kako bi ga proširio internetom. Izjavio je i da Britney izgleda užasno nakon izlaska iz mentalne ustanove, prenosi Yahoo. Ipak, putem društvenih mreža demantovao je Britneyjine navode da je slao poruke u njezino ime.