Manekenka se pohvalila vitkom linijom sedam dana nakon poroda

sarah1111

Poznati model Sarah Stage, koja je sve šokirala izgledom u trudnoći, rodila je zdravog dječaka, a svoje je obožavatelje ponovno iznenadila izgledom i to tek sedam dana nakon poroda.

Sarah se još na dan dogovorenog carskog reza fotografirala u donjem rublju i pokazivala svoj trudnički trbuh koji većina žena ima u petom mjesecu trudnoće.

No, unatoč tome, Sarah je rodila dječaka od 3230 grama, odnosno 3,2 kilograma i tako zatvorila usta mnogima koji su je vrijeđali zbog njezina izgleda u trudnoći.

Maleni Logan Alexander rođen je 16. oktobra carskim rezom, no Sarah bez problema već nosi uske traperice visokog struka kao da nikada nije rodila.

Ipak, nije sve onako kako izgleda na fotografijama pa je Sarah priznala da većinu dana provodi u krevetu. – Oporavljam se od carskog reza i moja rana polako zarasta pa sam većinu dana u krevetu s bebom – napisala je na Instagramu ova majka i priznala, iako na fotografijama izgleda savršeno, da i ona ima problema kao i sve žene koje tek rode.

– Kao i sve vi, dajem sve od sebe dok se borim s oteklim grudima, jastučićima u mojem grudnjaku za dojenje, bapskim gaćicama, bljuckanjem bebe, ludim hormonima i nedostatkom sna… Ali sve se to isplati – napisala je Sarah.

Headed home with Baby Logan! ??We can’t stop smiling! #teamNoSleep #parentlife

Objavu dijeli MY FITNESS E BOOK AVAIL NOW?? (@sarahstage)


Ona je prije dvije godine rodila također sina te je i tada bila na meti kritika zbog svojeg izgleda u trudnoći, no i onda je pokazala da, unatoč tome što nije imala trbuh kao većina trudnica, može roditi potpuno zdravo dijete.