SHOWbuzz

“Najljepša trudnica na svijetu” pozirala gola, obožavatelji je napali

11/10/2017

Manekenku Sarah Stage od poroda dijele dani, no gledajući je to nikad ne biste uspjeli zaključiti. Termin joj je 22. oktobra, no sve koji su vidjeli njene fotografije šokirao je njen izgled. Sarah, koja je poznati fitness model s 2,3 miliona obožavatelja, ima zaista maleni trudnički trbuščić, a mnogi misle da će svojim “neprirodnim” izgledom u trudnoći naštetiti bebi.

“Definitivno ne bih htjela ovako izgledati u devetom mjesecu trudnoće, užasno je! Ne bih napuštala liječničku ordinaciju, tražila bih tjedne ultrazvuke i mjerenja da se uvjerim da je sve u redu s bebom. Nosim živo biće, a ne komad hljeba”, napisala je jedna od žena ispod Sarine fotografije.

Sarah je pokušala uvjeriti svoje fanove da se zdravo hrani te da njeno tijelo jednostavno nema izraženi trudnički trbuščić.

“Naša tijela su sposobna za mnogo više nego što mislimo. Svi bi trebali znati da je svako tijelo drugačije i tu različitost treba poštovati”, napisala je.

Ovo joj je druga trudnoća, a u prvoj je zaradila nadimak najseksi mame na svijetu zbog svog izgleda. Iako su joj i tada pisali da će roditi bolesno dijete zbog svog izgleda, njen sin rođen je zdrav te je nedavno napunio dvije godine.

View this post on Instagram

?? ready!! #9monthspregnant

A post shared by FITNESS GUIDE??SarahStage.com (@sarahstage) on

View this post on Instagram

There's no better gift than to have life growing inside of you! Our bodies are powerful and capable of much more than we can even understand sometimes. Pregnancy is such a beautiful yet vulnerable time for women and everyone should realize by now that we are all different and our differences should be respected as we are literally growing another human inside of us ! I speak for every expectant mama that we just want a healthy and happy baby, and we must surround ourselves with positivity!! I hope that each woman embraces their uniqueness and celebrates such an exciting moment in their life! Thank you @shannonlaurine for capturing this moment. #thirdtrimester #8monthspregnant

A post shared by FITNESS GUIDE??SarahStage.com (@sarahstage) on

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.