Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Margot Robbie davno je prekinula svaku vezu s ocem bogatašem

margot_robbie
Margot Robbie

Margot Robbie davno je otkrila da sa majkom ima izuzetne odnose, ali o svom ocu nikad nije željela previše govoriti. U biografiji objavljenoj na njenoj službenoj stranici oca je opisala tek kao “bivšeg vlasnika farme”.

Magazin New Idea proteklih je dana objavio da je otac plavokose glumice bogataš Doug Robbie koji je ostavio nju i njeno troje braće i sestara kad su bili djeca.

“Margot i njena sestra Anya ne žele znati za njega”, rekao je izvor blizak porodici za New Idea.

U članku se navodi da “bogati i moćni nekretninski i šećerni bogataš” živi tek nekoliko ulica od glumičine majke Sarie Kessler. Dok Margot ne želi imati veze s ocem, njen brat Lachlan “Lockie” Robbie prilično je blizak s njim. Tako je mladi kaskader objavio nekoliko fotografija s ocem na kojima ga naziva “starim momkom”, a posvetio mu je i poruku za Dan očeva.

“Možda nismo imali normalnu porodicu, ali pružio si mi obrazovanje i pomoć kad mi je trebala”, napisao je.

lockie_doug_robbie

Doug i Lachlan Robbie

Margot je o ocu kratko progovorila u intervjuu za Sun prošlog ožujka, kad je otkrila da slabo komuniciraju.

“Uopće nisam poput njega”, dodala je Lachlan.

S druge strane, o svojoj je majci Margot pričala nebrojeno puta i to uglavnom u superlativima, hvaleći je što je sama odgojila četvero djece.

“Moja mama je najslađa osoba na svijetu i da se pretvorim u nju, uopće se ne bih ljutila, naprotiv to bi mi bila čast”, rekla je.

BOOM. Pic by @gemma_peanut

Fotografija koju objavljuje @margotrobbie