Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Mariću nije sporno što je u rijalitiju pokušano samoubistvo

samoubistvo

Uprkos činjenici da je jedna učesnica srbijanskog rijalitija “Parovi” pokušala da isječe vene staklom, Milomir Marić, glavni urednik “TV Hepi” koja emituje spomenuti rijaliti poručio je kako to “nije nešto značajno da bi komentarisao”.

Učesnica koja je pokušala isjeći vene, srpska starleta Jelene Krunić uprkos nestabilnom psihičkom stanju, vraćena je u rijaliti.

– Ja ne znam za to. Ne mogu da komentarišem kad ne znam šta se desilo. Zovite PR službu – poručio je prvo Marić.

Tek nakon tvrdnje novinara da bi on kao urednik te televizije trebalo da bude upućen u dešavanja u vili, posebno kada je došlo do toga da jedan život bude ugrožen, on je nezainteresovano objasnio:

– Ma hajde da imam neki razlog da komentarišem, ne mogu da komentarišem da li njen dečko misli na nju, pa to su emocije. Ma pustite vi mene, nisam ni gledao. O svemu sam čitao u vašim novinama. Nemam mišljenje, izjavio je Marić za beogradski Blic.

– Mi vodimo računa, imamo naš tim, ljekare… Pa niko vam ne garantuje šta će se desiti svake sekunde – rekao je Marić prije nego što je spustio slušalicu.

Starleta je pokušala da isječe vene staklom. Čim je primjećena krv, produkcija je Krunićevu prebacila u KBC Zemun gdje su joj konstatovane lake tjelesne povrede.

Zbog očigledno neuračunljivog ponašanja i želje da izvrši samoubistvo, starleta je, nakon što su joj povrede sanirane u KBC Zemun, prebačena u Kliniku za psihijatrijske bolesti “Laza Lazarević”.

Dramatične scene nervnog sloma gledaoci su mogli da vide u živom prenosu.

Kako je navela, u rijaliti je ponovo ušla da bi obezbJedila novac za liječenje oca oboljelog od tumora.

Poznato je da učesnici “Parova” sa producentskom kućom Televizije “Hepi” imaju ugovore po kojima, u slučaju da žele da napuste rijaliti, moraju da plate penale. Pa, čini se, i po cijenu života.