Marlon Brando je biološki otac Princea Jacksona, a ne “Kralj popa”?

brando prince1

Dugo se šuška o tome kako Michael Jackson nije biološki otac Princea Jacksona (18). Čak je i sam sin legendarnog pjevača priznao da mu on možda nije biološki otac, ali se do sada nije znalo ko bi to mogao da bude. Blizak prijatelj porodice Jackson, glumac Mark Leseter, tvrdi da bi to mogao da bude legendarni glumac Marlon Brando.

Mark Lester tvrdi da je Marlon Brando, zajedno sa još nekoliko poznatih glumaca, donirao spermu na zahtjev Michaela Jacksona, piše “Mirror”.

Glumac, koji je bio jedan od najbližih prijatelja kralja popa, kaže da su pored Marlona spermu dali Uri Geller, Corey Feldman, pa čak i zvijezda filmova “Sam u kući” Macaulay Culkin. Ipak, on smatra da je Marlon najverovatnije biološki otac mladog Princea.

Prince s djevojkom

Prince s djevojkom

Iako se dugo pričalo da je Princ zapravo sin ozloglašenog dermatologa Arnolda Kleina, koji je navukao Michaela na analgetike i na kraju i osuđen za njegovo ubistvo (doduše, iz nehata), Lester smatra da to nije istina. Glumac koji je bio kum na krštenju Michaelove djece kaže da je upoznavanje sa ovim dermatologom najgora stvar koja se u životu desila slavnom muzičaru.

– Michael je tražio od svojih najbližih prijatelja, od Uri do Coreya, i Marlona do Macaulayja, da doniraju spermu. Macaulay je tada bio jako mlad, ali to nikad nije odbačeno kao mogućnost. Marlon je tada imao oko 60 godina, ali te stvari su i tada mogle da se dese – rekao je Princeov kum za britanski “The Sun”.

marlon brando

Marlon Brando

Mark je prvi put Marlona upoznao na Jacksonovom imanju, gdje je glumac volio da provodi vrijeme.

– Tamo je proveo i neke od posljednjih dana. Prišao sam da se pozdravim sa Brandom. Sjedio je zatvorenih očiju, a kada sam mu prišao otvorio ih je i prepao me. Prince danas nevjerovatno liči na njega tada – prisjeća se glumac.

Glumac dalje navodi da je dermatolog također dao spermu, i da se vjerovatno postarao da baš njegov uzorak bude prvi na redu, ali svejedno smatra da je dijete upravo Marlonovo – jer jako liči na glumca.

Inače, Prince ima 18 godina i majka mu je Debbie Rowe. Poznato je da je zatrudnila vještačkim putem, ali se dugo špekulisalo o tome ko je pravi otac.

Michael Debbie

Marlon Brando je umro 2004. godine u 80. godini života. Prince je jednom prilikom na Twitteru napisao da je svjestan toga da mu Michael možda nije biološki otac, ali da ga svejedno smatra svojim tatom jer ga je on tako odgojio.

michael i prince