Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Uzimala i 500 eura za jedan sat

Mediji u Srbiji tvrde: Ona je glavna prostitutka sa spiska makroa iz Šapca

1-2-990×666

Ona je jedna od Mihajlovih miljenica, koje šalje posebnim klijentima, a cijena joj je od 250 do 500 eura za sat

Učesnica rijalitija „Zadruga“ Sanja Stanković glavna je prostitutka uhapšenog makroa Mihajla Maksimovića iz Šapca, koji se sumnjiči za trgovinu ljudima, javlja Kurir.

Izvor iz istrage otkriva da su Sanjine fotografije pronađene u laptopu koji je policija zaplenila u njegovom stanu prilikom hapšenja.

– Tokom hapšenja glavnog makroa sa estrade zaplijenjena su dva laptopa i nekoliko mobilnih telefona, u kojima je pronađen katalog djevojaka koje su u ponudi. U njemu je dvadesetak dama, među kojima je i Sanja. Ona je jedna od Mihajlovih miljenica, koje šalje posebnim klijentima, a cijena joj je od 250 do 500 eura za sat – otkriva izvor.

Prema njegovim riječima, Mihajlo i njegov brat Dušan Milenković, koji je takođe uhapšen, posebno su brinuli o Sanji i tome da dobija najbolje i najimućnije klijente koji nemaju neobične zahtjeve.

Slali su je i na putovanja i izlazili joj u susret kad god je njoj to trebalo.

– Boravak u rijalitiju Sanji će samo da poveća cijenu jer su mušterije spremne da plate više za ženu koja je javna ličnosti – dodaje sagovornik.

Podsjetimo, Osuđivani makro iz Šapca Mihailo Maksimović uhapšen je na beogradskom aerodromu i protiv njega se sada vodi istraga zbog trgovine ljudima. Kod uhapšenog, najvećeg makroa u Srbiji, pronađeni su spiskovi uredne evidencije o djevojkama koje, sumnja se, podvodi.

Kako najveći makro u Srbiji vodio posao: Obavezno osmosatno spavanje