Notice: Trying to get property 'display_name' of non-object in /srv/storage/fokus.ba/wp-content/plugins/wordpress-seo-premium/frontend/schema/class-schema-person.php on line 152
SHOWbuzz

Megan Fox tuži menadžericu Brada Pitta: Podvalila joj “trošnu kuću”

20/05/2018

Megan Fox (32) je protiv menadžerice Brada Pitta Cynthie Pett-Dante podigla tužbu vrijednu pet miliona dolara.
Glumica tvrdi da je Pett – Dante bila jedan od prodavača koji “su je zavarali” kad je 2016. kupovala rezidenciju u grad na obali zapadnog Los Angelesa, Malibuu.

Naime prodavači su Fox za nekretninu tražili 3.2 miliona dolara, a Foy sada tvrdi kako ju je “preplatila jer kuća zahtjeva stalne popravke”.

Pett-Dante je bila samo jedan od prodavača za koje Fox vjeruje da su joj lažno predstavili imanje u Malibuu.

U to je vrijeme glumica Fox je bila trudna sa trećim sinom, što je i bio razlog da baš tamo kupi nekretninu kako bi mogla u prekrasnom okruženju odgajati svoja tri sina.

Kaže i da je dio kuće bio doslovno prekriven blatom, a nekretninu danas zove “kućom iz noćne more”. Pett-Dante još nije ništa odgovorila na tvrdnje glumice.

Kako prenosi TMZ, Fox na sudu tvrdi da ju Pett-Dante i njeni saradnici nisu upozorili u kakvom je stanju kuća, počevši od slojeva plijesni na stropu iznad glavne spavaće sobe i kupaonice, kao i iznad dječjih spavaćih soba njenih sinova Noae (5), Bodhija (4) i Journeya (1), koje ima sa suprugom Brianom Austinom Greenom (44).

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.