Meghan će biti prva članica kraljevske porodice čija je snimka hit na Pornhubu

Meghan Markle – scena iz filma

Britanski mediji danima proučavaju biografiju lijepe Meghan Markle, koja bi u maju sljedeće godine trebala postati članica kraljevske porodice, nakon što se uda za princa Harryja.

Čim je njena veza s Harryjem postala službena, Meghan je prestala glumiti ulogu Rachel Zane u seriji “Suits”, koja ju je proslavila. Snimke iz te serije mogu se naći po YouTubeu i drugim video servisima, čak i onim 18+.

Naime, korisnike Pornhuba scena u kojoj se Meghan seksa s kolegom Patrickom J. Adamsom toliko je opčinila da je pregledana više od 200.000 puta.

https://www.youtube.com/watch?v=V_zHwwCk7fk

Meghan je potpuna suprotnost čednoj Kate, čiji je najveći grijeh bio što se u početku veze s Williamom znala napiti. Ipak, Britanci nisu previše šokirani jer su od mlađeg brata, pomalo divljeg Harry, to i očekivali.

Sad se medijima javljaju Meghanine navodne prijateljice koje tvrde da je od svoje 15. godine, kad je prvi put sjedila na ogradi Buckinghamske palače, maštala o tome da postane princeza. Njene želje nisu stale samo na maštarijama, tvrdi jedna prijateljica, već je napravila sve da uvuče Harryja u svoj plan. Nakon što su se upoznali na jednoj zabavi u Kanadi, bilo je jasno da Meghan neće odustati od njega.

Kako bi postala Harryjeva žena, odreći će se glumačke karijere, postat će Britanka te će promijeniti vjeru.