Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Meghan Markle neće se svidjeti knjiga koju piše njena polusestra (FOTO)

Prince-Harry-Meghan-Markl

Polusestra Meghan Markle (36), spisateljica Samantha Grant (52) ne libi se otkrivati detalje iz života glumice koja će uskoro postati dio britanske kraljevske porodice. Nedavno ju je javno prozvala jer finansijski ne pomaže njihovom ocu Thomasu (73) koji živi i radi u Meksiku.

Također joj zamjera jer ne pomaže njihovom starijem bratu, koji je, tvrdi, alkoholičar i ovisnik o drogama.

Samantha, bivša glumica i manekenka, boluje od multiple skleroze te je već deset godina u invalidskim kolicima. Meghanina polusestra sada otkriva da predsjednik SAD-a, Donald Trump (71), navodno “umire od želje” da dođe na kraljevsko vjenčanje u maju.

– Donald Trump je nestabilna osoba i predstavlja opasnost cijelom svijetu. Mislim da bi njegov dolazak bio uvredljiv svim gostima – rekla je Samantha, koja je najavila da će napisati knjigu o životu buduće supruge princa Harryja i iznijeti sve njene “prljave” tajne.

Upravo zbog toga, dodaje, Meghan je možda neće pozvati na vjenčanje.

– Ne znam šta će Meghan misliti o mojoj knjizi. Ali lagala bih kada bih rekla da neću biti povrijeđena ako me ne pozove – rekla je Samantha.

Svoju polusestru, dodaje, voli, ali joj nije jasno kako je mogla ostaviti njihova oca na cjedilu.

Smantha bi voljela na kraljevsko vjenčanje, ali…

– Žena dobrog srca bi pomogla svom ocu, to bi trebalo biti automatski, on ne bi trebao ni pitati za pomoć – kaže Samantha koja je tvrdila da je godinama “odgajala” Meghan no glumičini prijatelji tvrde da glumica i Samantha nikada nisu ni živjele u istoj kući.

– Meghan je odgajana kao jedino dijete, a sa Samanthom nije pričala najmanje jedno desetljeće – rekao je izvor.

Zaručnica princa Harryja nije otkrila koga će zvati na svoj “veliki dan”, ali je potvrdila da će njen otac sigurno biti uz nju.

Meghan i princ vjenčat će se 19. maja, a Harryju će kum biti njegov brat, princ William (35).