Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Meghan Markle postaje modna ikona, evo i zvanične potvrde (FOTO)

meghan modna ikona

Supruga britanskog princa Harryja zaludila je javnost širom svijeta još otkako je par objavio zaruke.

Sve što je od tada nosila u svojim službenim izlascima rasprodalo bi se u vrlo kratkom roku, a žene diljem svijeta počele su kopirati njenu frizuru i zbog nje ponosno pokazivati svoje pjegice te ih čak crtati i tetovirati na licu.

A koliki je njen stilski utjecaj, najbolje pokazuje činjenica da je Meghan Markle sada postala prva članica kraljevske porodice koja je nominirana za nagradu Teen Choice u kategoriji stilska ikona, kako prenosi Harper's Bazzar.

Meghan ima opaku konkurenciju za osvajanje iste nagrade koju čine Blake Lively, Harry Styles, Zendaya (koja je istu nagradu osvojila i 2014. godine), Migos i Chadwick Boseman, dok su među prethodnim dobitnicima ove laskave nagrade Britney Spears i Miley Cyrus.

Dodjela nagrada Teen Choice održat će se 13. avgusta u Kaliforniji, a šanse da će se Meghan tamo pojaviti su jako male.

Šuška se da bi vojvotkinja od Sussexa mogla uskoro dobiti nominaciju za još jednu prestižnu nagradu, i to za svoje glumačke sposobnosti. Naime, kako piše Harper's Bazaar, Meghan bi mogla biti nominirana za Emmy za sporednu ulogu u seriji Suits, no to će se sigurno znati tek 12. jula kada će biti objavljene službene nominacije.